Bemutatkozás

A Workinghuntert azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hagyományos álláskereső portálokkal szemben egy komlexebb lehetőségeket tudjunk biztosítani az Alkalmazottak és Munkáltatóknak egyaránt!

Az Alkalmazotti létet Mi is ismerjük és állást is keresünk, valamint váltottunk, ezért jól tudjuk, hogy mivel kell szembenéznie egy álláskeresőnek, karrier váltónak,...,stb. Megpróbálunk segíteni úgy, hogy a lehető legtöbb eszközzel ösztönözzük arra a Munkáltatókat, hogy (legalább) bérsávot tüntessenek fel a hirdetéseiknél!

Miért?
Mert tudjuk, hogy aki dolgozik, bért kap. Egy állásra jelentkezésnél az emberek nagy részének fontos a bér, hiszen ezért dolgozunk, tehát ha valakinek a bér(sáv) nem tetszik, ne az interjún derüljön ki!

Lehetőséget biztosítunk Neked adataid letölthetőségéhnek engedélyezéséhez! Miért?

Az hagyományos álláskereső portálok pontosan fordítva dolgoznak! A Munkáltató vagy Ügynökség (bárki) szabadon letöltheti Önéletrajzodat, ha profilod aktív.
Nálunk más a helyzet! Itt kizárólag az engedélyeddel tudnak hozzáférni adataidhoz, illetve akkor, ha egy állásra jelentkeztél! Magyarult, állásra jelentkzés nélkül nem biztosítunk hozzáférhetőséget adataidhoz, kizárólag akkor, ha Te engedélyezed!